Az Yakıtla Çok Yol Yapmanın İncelikleri

12 Şubat 2016 Cuma
Az Yakıtla Çok Yol Yapmanın İncelikleri

Aynı araç, aynı kilometrede farklı sürücülerle farklı miktarda yakıt harcayabilir. Çünkü kullanım şeklinize göre aracınızın harcadığı enerji, yani yakıt miktarı değişiklik gösterir. Bu da demek oluyor ki yakıt tasarrufu yapmanın incelikleri, sürüş tekniklerinde gizli. Peki, bu teknikler neler mi? İşte az yakıtla çok yol yapmanın incelikleri…

Devamı

Daha Az Yakıtla, Daha Temiz Bir Dünya

23 Şubat 2015 Pazartesi
Daha Az Yakıtla, Daha Temiz Bir Dünya

Temiz bir dünyanın anahtarının saygı olduğunu unutmamak gerekiyor. Saygıyla birlikte basit önlemler de uygulanırsa, daha temiz bir dünyada yaşamak veya geleceği daha renkli bir şekilde hayal etmek mümkün hale gelebilir. Bilinçsiz tercih ve kullanımlar, trafiğe çıkan motorlu taşıt sayısının artışındaki olumsuzlukları çok net bir şekilde görmemize ve yaşamamıza neden oluyor. Tüm bunları en az seviyeye indirebilmek için araç kullanırken yapabileceğiniz birçok şey bulunuyor.

Devamı

Sizin Güvenliğiniz GO'nun Önceliği

22 Ocak 2015 Perşembe
Sizin Güvenliğiniz GO'nun Önceliği

Daha iyisini hak edenlerin yeni nesil yakıt istasyonu olmak amacıyla yola çıkan GO, İpragaz'ın engin tecrübe ve uzmanlığıyla müşterilerine en kaliteli ve en güvenli hizmeti vermek için tasarlanmıştır.
Bir yakıt istasyonundan beklenecek en önemli özellik, üst düzey güvenlik önlemleridir. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte artık günümüzde kişilerin inisiyatifinden çok, cihazların güvenirliğine ağırlık verildiği yakıt sektöründe, insan faktörü de göz önünde tutulmalı ve her iki etken de titiz bir kontrol aşamasından geçirilmelidir.

Devamı

Çevreye Duyarlı Bir Sürücünün Bilmesi Gerekenler

1 Ocak 2015 Perşembe
Çevreye Duyarlı Bir Sürücünün Bilmesi Gerekenler

Çevreye duyarlı otomobiller, daha az yakıt tüketimi, düşük karbon emisyonları, geri dönüşümlü maddeler... Çevreye duyarlı bir kullanım için teknolojinin bize sağladığı çevreci çözümlerin yanında sürücülerin de hayata geçirebileceği birçok uygulama bulunuyor. Gerekli önlemleri alıp, kullanım alışkanlıklarında yapılacak birkaç ufak değişimle topluma ve çevreye olan fayda rahatlıkla arttırılabilir.

Devamı

Araçlarda Performans Arttırmanın Yolları

29 Aralık 2014 Pazartesi
Araçlarda Performans Arttırmanın Yolları

Sadece rutin bakımlarla yetinmek yerine bazı birkaç ufak işlem yaparak aracınızdan daha iyi performans almanız mümkün. Motor gücünün artması, aracınızdan daha yüksek bir performans sergilemesini ve kullanım ömrünün artmasını sağlar. Taşıt sahiplerinin araçlarından alacakları verimi yükseltmek için takip etmeleri gereken bazı ipuçları bulunmaktadır. Bunun başında da periyodik yağ bakımların yanında uygun yakıt seçimi, yağ ve lastik seçimi gelmektedir.

Devamı

Konya ve Karaman'da GO Araç Bakım Günleri Başlıyor...

13 Mayıs 2014 Salı
Konya ve Karaman'da GO Araç Bakım Günleri Başlıyor...

Yeni nesil akaryakıt istasyonu GO'da aracınızın bakımını ücretsiz olarak yaptırmaya ne dersiniz? Kurulduğu günden bu yana Türkiye'de LPG pazarının lideri olan İpragaz'ın 50 yılı aşkın deneyimiyle oluşturduğu GO, sunduğu motor ve çevre dostu akaryakıtların yanı sıra sağladığı kolaylıklarla da kullanıcılarının yüzünü güldürüyor. Yenilikçi hizmet anlayışına sahip GO, Konya ve Karaman illerinde düzenlediği "GO Araç Bakım Günleri" ile aracınızın hassas gaz ayarını yaparak motorun ömrünü uzatıyor, güvenli seyahat imkânı tanıyor.

Devamı